Mossos d'Esquadra han detingut a dos grups de lladres | Arxiu

 

 

 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de Cerdanyola van detenir dimecres 14 de juny dos grups de lladres de pisos. Els dos grups van ser detinguts in fraganti i amb eines susceptibles de ser usades en aquests tipus de robatoris.

 

 

 

El primer dels fets es van produir cap a les 10.30 hores quan els agents de la Unitat d’Investigació de Cerdanyola, que es trobaven realitzant un patrullatge preventiu per evitar robatoris a domicili en aquesta població, van observar com un vehicle circulava erràticament pel centre de la ciutat sense cap sentit ni direcció fins que es va aturar. Els investigadors van seguir les tres persones que van baixar del vehicle i van observar com dos d’ells forçaven alguns portals de l’avinguda Catalunya usant un plàstic transparent, el tercer membre feia tasques de vigilància des de l’exterior.

 

 

 

Davant d’aquests fets, els mossos van identificar i escorcollar les tres persones les quals duien a sobre dos plàstics dels que s’usen per obrir portes sense forçar-les i una barra de cacau de llavis per embrutar els espiells de les portes i evitar ser vistos pels veïns. Per aquest motiu, els dos homes i la dona van ser detinguts com a presumptes autors de robatoris amb força a domicili, en grau de temptativa.

 

 

 

Dues hores després, uns agents que es trobaven fent patrullatge preventiu per la ciutat van observar dos homes que tenien actitud de vigilància. Tot seguit van veure dos homes més que es trobaven forçant la porta d’accés d’una finca del carrer amb un tros de plàstic i accedien a l’interior. En aquell moment, els agents, sense perdre de vista el grup, van demanar suport policial i, quan va arribar una nova patrulla, van identificar-se com a policies davant el grup. Els quatre homes van intentar fugir però finalment van ser detinguts com a presumptes autors de robatoris amb força a domicili, en grau de temptativa. En l’escorcoll els agents van trobar un rossinyol, un tros de plàstic usat per obrir portes que no estan tancades amb volta de clau i marcadors de plàstic.

 

 

 

Els set detinguts van passar a disposició judicial ahir divendres, davant el Jutjat d’Instrucció número 8 de Cerdanyola, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.