El Turó de Sant Pau celebra una festa molt participativa

by | juny 19, 2017 | Al Dia

La festa de l'escuma, un dels moments àlgids | Cedida

 

 

El Turó de Sant Pau va celebrar la seva Festa Major el passat 16, 17 i 18 de juny. L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà i la regidora de Cultura, Elvi Vila, també van assistir-hi durant el pregó que aquest any va anar a càrrec de Guillem Payés, veí recentment retornat al barri. Els jocs amb aigua i els tobogans van ser l’activitat estrella en uns dies de calor intensos a tot el Vallès.

 

 

Fins a 40 infants van poder lliscar pels dos inflables mullats d’aigua i refrescar-se a la festa de l’escuma diumenge al matí. Una altra activitat que va tenir molt èxit van ser els jocs infantils que van proposar els caps i quel·les del Grup Escolta Bellaterra (GEB) i el microteatre de la companyia de teatre “La Inestable”, de Bellaterra. A la nit es van reunir al voltant de 250 persones amb el sopar i una actuació molt participativa de l’orquestra. A més, l’Associació de Veïns del Turó, organitzadora de la festa, va voler fer un reconeixement pels 100 anys de la veïna Pura Calatrava.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: