La festa de l'escuma, un dels moments àlgids | Cedida

 

 

El Turó de Sant Pau va celebrar la seva Festa Major el passat 16, 17 i 18 de juny. L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà i la regidora de Cultura, Elvi Vila, també van assistir-hi durant el pregó que aquest any va anar a càrrec de Guillem Payés, veí recentment retornat al barri. Els jocs amb aigua i els tobogans van ser l’activitat estrella en uns dies de calor intensos a tot el Vallès.

 

 

Fins a 40 infants van poder lliscar pels dos inflables mullats d’aigua i refrescar-se a la festa de l’escuma diumenge al matí. Una altra activitat que va tenir molt èxit van ser els jocs infantils que van proposar els caps i quel·les del Grup Escolta Bellaterra (GEB) i el microteatre de la companyia de teatre “La Inestable”, de Bellaterra. A la nit es van reunir al voltant de 250 persones amb el sopar i una actuació molt participativa de l’orquestra. A més, l’Associació de Veïns del Turó, organitzadora de la festa, va voler fer un reconeixement pels 100 anys de la veïna Pura Calatrava.