Instagram ha anunciat el llançament d'Arxiu, una nova funcionalitat que permet als usuaris de la xarxa social de fotografia moure publicacions que ha compartit anteriorment a un espai que només ell pot veure. Arxiu dona més control a l'usuari per preservar els moments importants, i al mateix temps ofereix flexibilitat de compartir qualsevol moment, sabent que es podrà fer desaparèixer del perfil en qualsevol instant.

 

 

 

“El teu perfil és una representació de qui ets i evoluciona amb tu”, declara la xarxa social en un comunicat. Per això, Arxiu, com explica, dota de més flexibilitat l'usuari “per donar forma al perfil” mentre que “preserva els moments que importen”.

 

 

 

La nova funcionalitat està disponible dins del menú desplegable de les publicacions que l'usuari ha compartit. Tant per guardar un moment en Arxiu com per treure'l d'aquest nou espai, i que torni a estar visible en el perfil, l'usuari únicament ha de prémer en el botó 'Arxiu' o 'Mostrar al perfil'. Aquesta nova funcionalitat està disponible en la versió mòbil d'Instagram, tant per a iOS com per a Android.