Nou episodi del pols entre l’Ajuntament, Ikea i Leroy Merlin

by | juny 19, 2017 | Al Dia

El Leroy Merlin de Via Sabadell | Nerea Bueno

 

 

 

Anteriorment l’Ajuntament va reclamar als dos operadors, i també a Conforama, que regularitzessin l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) des de l’any 2012, quan van obrir portes, fins 2015. En total, més de milió i mig d’euros (més info: ‘Tres operadors van eludir 1,4 milions‘). I és que les empreses s’havien donat d’alta en diversos epígrafs d’activitat, el que comportava que acabessin pagant com si fossin diversos petits comerços i no com una gran superfície. El consistori ho va entendre com una forma de tributació fraudulenta i els va reclamar regularitzar les quantitats. Les empreses ho van fer de seguida un cop es va fer públic el cas. No obstant, van presentar recurs contenciós, que encara no ha estat resolt.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: