El meu fill respira per la boca, és un problema?

by | juny 20, 2017 | Comerços Amics

 

 

Com es manifesta la respiració oral?

Els infants que respiren per la boca tenen la boca oberta la majoria del temps durant el dia, tendeixen a mastegar amb la boca oberta i solen roncar quan dormen. Freqüentment pateixen constipats que afecten el nas i la gola.

 

 

 

Per què és necessari que la respiració sigui predominantment nasal?

El nas millora l’aire que respirem perquè la seva estructura permet que l’aire inspirat es netegi, escalfi i humidifiqui. D’aquesta manera hi arriba en les millors condicions a la via respiratòria.

 

 

 

Quan s’ha de respirar per el nas?

Respirem per el nas quan estem en silenci o sense parlar i quan dormim. Al parlar la inspiració pot ser nasal o bucal. És molt freqüent que abans d’iniciar la parla es realitzi una inspiració nasal i durant la parla algunes inspiracions siguin orals. La inspiració és oral quan necessitem incorporar ràpidament l’aire per continuar parlant, perquè la via més curta és la boca.

 

 

 

A la lectura es solen fer inspiracions nasals quan hi ha un “punt i coma”, un “punt i seguit” o un “punt i a part”. A les “comes” es poden fer inspiracions bucals ràpides que ajuden a acabar la frase.

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: