Esther Villarejo-Patricia González han guanyat la Primera Categoria Femenina | Lali Puig

 

Roman Dopico-Jordi Hernández, en Primera Categoria Masculina; EstherVillarejo-Patricia González, en Primera Categoria Femenina, i Álvaro Alcalde-Julia Gallifa, en Primera Categoria Mixta, són els campions del cinquè Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel. Aquest campionat de caràcter esportiu, solidari i social referent a Catalunya, s’ha jugat del 7 al 17 de juny al Club Esportiu Valldoreix. Hi han participat un total de 406 parelles, 812 jugadors i jugadores, amb una llista d’espera d’unes 25 parelles. Aquesta és una de les activitats del programa d’actes del 50è aniversari del Club Esportiu Valldoreix.

A benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu

A finals de setmana, l’organització ja sabrà quina ha estat la recaptació del torneig, que anirà a benefici del departament d’hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Miquel Aydogan Maranges va morir el 21 d’abril del 2013, amb només 10 anys, víctima d’un càncer de leucèmia.

12 categories

En l’àmbit esportiu, la competició s’ha jugat en 4 categories masculines, 4 de femenines i 4 de mixtes. Els directors del torneig han estat Raquel Martínez i Marc Carballeira, i el jutge-àrbitre, Siscu Violeta. Marc Carballeira ha explicat que “ha estat una festa del pàdel, amb molt bon rotllo. Ha tornat a ser un èxit”. A banda del pàdel, també s’han fet diverses activitats paral·leles.