La foguera al Parc Xarau en la seva primera edició, l'any passat | CEM Cerdanyola

 

 

 

La nit del divendres 23 de juny, Cerdanyola del Vallès, viurà de nou una revetlla popular de Sant Joan, després que aquesta fos recuperada l’any passat. El parc Xarau ha tornat a ser l’espai escollit i tant la foguera com el sopar i la revetlla tindran lloc en aquest indret.

 

 

 

La festa del foc per excel·lència començarà amb la construcció de la foguera al Parc Xarau. Paral·lelament, a les 18.30 h, el Jardí de Ca n’Ortadó serà l’escenari dels Contes de foc d’una nit màgica, activitat familiar de contacontes participatius sobre algunes de les tradicions i històries relacionades amb la foguera, Sant Joan i la flama del Canigó. Més tard, cap a les 19.30 h, arribarà la flama de Canigó a la plaça de Sant Ramon.