L'escenari del concert en l'edició de 2016 | Xavi Olivé

 

 

El divendres 30 de juny les portes del Castell de Sant Marçal s’obriran per donar pas al concert “Pop i Rock al Castell”. Una cita molt especial que es consolida en el calendari cultural de la ciutat de la mà de l’Agrupació Musical de Cerdanyola (AMCV). 

 

 

La producció d'aquest any girarà entorn els gèneres musicals més populars i interpretats de tots els temps. Una 16a edició especial d'un esdeveniment esperat que aplegarà a més d'un miler de persones per escoltar la coral i la banda de l’AMCV. Les portes s’obriran a les 20 h i es recomana venir amb antel·lació per evitar embusos de cotxes a l’entrada. 

 

 

L’esdeveniment permetrà conèixer el castell, tan proper però a la vegada tan desconegut per a molts cerdanyolencs i bellaterrencs, i gaudir de l’entorn previ al concert amb la gastronomia que oferiran dos foodtrucks, una copa de cava gentilesa de l’AMCV i cabines de fotografia instantània. En definitiva, no només serà un concert sinó un acte social. A hores d’ara la venda d’entrades ja ha finalitzat.