Agustí Benedito: “El què ha fet Vives és patètic, ridícul”

by | juny 21, 2017 | Esports

Agustí Benedito i Daniel Vosseler, en roda de premsa. | Adrià Soldevila

 

 

 

El bellaterrenc Agustí Benedito ha estat contundent a l'hora de vincular les paraules de Josep Vives, dilluns passat, en la roda de premsa posterior a la junta directiva del Barça, on el portaveu del club va fer públic un suposat deute de 9.862,53 euros de l'excandidat a les eleccions, amb l'intent de vot de censura promogut per l'empresari barceloní contra la junta presidida per Josep Maria Bartomeu. “No cal ser massa intel·ligent per pensar que, si no hi hagués hagut vot de censura, no hi hauria factura, ni el senyor Vives n’hagués parlat en la sortida de cap junta directiva”, ha manifestat.

 

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: