BellaterraDiari a la 20a assemblea de L’AMIC

by | juny 21, 2017 | Al Dia

Jornada de treball | J.Tardós

 

 

 

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació va celebrar el passat divendres 16 de juny la seva 20a Assamblea General a la Fira de Reus, on hi van assistir més d'un centenar de mitjans i autoritats del sector de la comunicació.

 

 

 

Ramon Grau, president de l'entitat i president de Totmedia, va obrir l'acte fent un balanç de l'any i repassant les dades i xifres més destacables dels últims mesos; l'AMIC actualment integra 288 mitjans, 120 impresos i 160 digitals, entre ells, BellaterraDiari. A més, Grau va considerar que l'aposta de futur de l'associació serà la innovació per tal “d'avançar-nos als canvis i reptes tecnològics”.

 

 

 

Durant l'acte es va fer entrega dels diplomes a tots els mitjans associats i, en motiu especial de la celebració els 20 anys de la creació de l'associació, també es van lliurar els guardons a les revistes fundadores de l'AMIC. Les publicacions que van rebre aquest guardó van ser Capgròs, El Tot Mataró, Reclam, TOT Cerdanyola, el grup Pànxing i TOT Sant Cugat, juntament amb Irene Mir, primera secretària de l'entitat.

 

 

 

  

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: