La Bassa, aquest dimarts dia 20 de juny | David B.

 

 

 

La piscina més gran de la ciutat és a punt per rebre 147.000 banyistes.

 

 

Per celebrar la reobertura de l’equipament es durà a terme una jornada amb diverses activitats el proper 30 de juny. Entre les 11 i les 12:30 hores hi haurà l’actuació del grup musical SP3, del programa de TV3,Club Súper 3, que oferiran el concert Sempre a punt. A les 16:30 hores hi haurà una classe d’Aquasumba i a les 17:30 una sessió d’Aquadynamic. Aquestes activitats estaran incloses en el preu habitual de l’equipament.

 

 

A partir de les 19:30 hores, quan l’equipament tanca diàriament, romandrà obert de forma excepcional amb l’entrada gratuïta fins les 21:30 hores. En aquest mateix horari es durà a terme l’actuació musical del grup Soulament Soul.

 

 

La Bassa tancarà portes el dia 1 de setembre i de les quatre piscines municipals que han obert el passat divendres, l’Olímpia i Can Marcet obriran fins el dia 11 de setembre.

 

 

El dia 30 de juny a partir de les 19:30 hores l’entrada serà gratuïta.