La Nit Política es convertirà en El Vespre Polític per un dia | Cerdanyola.info

 

 

Després de 9 mesos d’entrevistes i tertúlies amb els representats polítics de la ciutat, el programa de Cerdanyola Ràdio, dirigit per Arnau Lleonart i Àlex Cabrera, “La Nit Política” acomiada la temporada amb “El Vespre Polític”, un programa especial a l’aire lliure. L’últim capítol es farà al pati de l’Ateneu el dimecres 21 a les 19:30 h.

 

 

Per poder fer el programa a l’exterior l’horari s’ha vist afectat i s’ha traslladat l’emissió al vespre. El que no ha canviat és el format del programa, que consistirà en una entrevista i una tertúlia amb totes les veus de referència del panorama polític de Cerdanyola.

 

 

Pel programa final passaran veus com les de l’alcalde Carles Escolà, el primer secretari del PSC Carlos Cordón, el regidor de MES Jordi Miró, el president d’ERC Albert Turón, la regidora de Ciutadans Sonia Rodríguez, la coordinadora d’ICV Laura Bros, el regidor del PDeCat Marc Costa i la membre de Podem Cecília Collado.

 

 

Perquè tothom pugui participar, el ritme del programa serà diferent a l’habitual i hi haurà algunes sorpreses preparades. A més, els ciutadans que ho desitgin podran intervenir en directe i interpel·lar els polítics cerdanyolencs.