L’Ateneu Republicà presenta les memòries de guerra de Ramon Poch

by | juny 21, 2017 | Al Dia

A l'esquerra, la portada del llibre. A la dreta, Ramon Poch | Cedida

 

 

L’Ateneu Republicà de Cerdanyola presentarà  “La Guerra Civil a Cerdanyola (Notes d’un Diari)” el pròxim 27 de juny. Un document, inèdit fins ara, redactat just després de la guerra per Ramon Poch, de qui els responsables de l'edició destaquen que va ser una de les figures públiques més conegudes a la Cerdanyola dels anys 30, gràcies a la seva activa tasca a la Unió de Rabassaires i com a jutge de pau de la població.

 

 

 

El llibre desvetlla per primer cop episodis inèdits d’aquells tràgics dies, desfilen algunes de les figures més conegudes de la Cerdanyola del moment – com l'escultor Josep Viladomat o l'alcalde de la ciutat, Jaume Grau, entre d’altres -, i s’expliquen de primera mà alguns dels episodis viscuts entre els rabassaires de Cerdanyola i els militants de la CNT i la FAI.

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: