Membres de l’exèrcit fan pràctiques militars al Vallès

by | juny 21, 2017 | Al Dia

L’exèrcit pel parc fluvial del riu Ripoll | @joanberlanga

 

 

Diversos militars han estat fent pràctiques aquest dimecres al matí pels espais naturals de Sabadell i Castellar. És el primer cop que es produeixen pràctiques militars a Sabadell, segons confirma l’Ajuntament.

 

 

El consistori sabadellenc, com també el de Castellar, ha rebutjat de forma institucional aquestes pràctiques. “Aquesta activitat no s’hauria d’haver produït mai”, mantenen els consistoris en un comunicat.

 

 

És inadmissible i una provocació la presència de l’exèrcit fent pràctiques militars; som i serem una ciutat pacifista i rebutgem qualsevol pràctica o exercici militar al nostre municipi”, ha assegurat l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC).

 

 

Per la seva part, el seu homòleg a Castellar, Ignasi Giménez (PSC) manté que “no rebem de bon grat les maniobres militars al nostre municipi”.

 

 

 

Possible declaració pacifista

Els governs de Sabadell i Castellar han anunciat que proposaran una declaració institucional conjunta de rebuig de l’activitat militar i per declarar Sabadell i Castellar ciutat pacifista, antimilitarista i zona lliure de pràctiques militars.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: