Un dels bars que hi ha a l'estació de Sant Cugat | Lluís Llebot

 

 

 

Sant Cugat és una de les ciutats del seu entorn amb menys bars als seus carrers, segons un informe elaborat per Coca Cola i la Federació Espanyola d'Hosteleria i Restauració. Concretament, a Sant Cugat hi ha 1,35 bars per cada mil habitants, una xifra força inferior a municipis com Rubí, Cerdanyola, Terrassa o Sabadell.

 

 

A tot l'estat espanyol hi hauria 101.397 establiments, el que suposa una mitjana per mil habitants de 2,8 bars. De totes les capitals de província de l'estat, només a Las Palmas de Gran Canària hi ha menys bars que a Sant Cugat en proporció als habitants. A Sant Cugat n'hi ha uns 120.

 

 

Lleó, Eivissa i Salamanca són les ciutats amb més bars, entre 4 i 5 cada mil habitants, tot i que hi ha pobles petits que poden superar els 15 establiments cada mil persones.