‘Bona Pinta!’, la nova websèrie de Cerdanyola

by | juny 22, 2017 | Al Dia

Cartell promocional de la websèrie cerdanyolenca | Cedida

 

 

  

El pub irlandès de Cerdanyola, The 1916 irish pub, s'ha embarcat recentment en una nova aventura.

 

 

  

Amb l'ajuda dels clients, personal del pub i tot de gent de Cerdanyola, a l'irlandès estan realitzant una petita web sèrie, de caràcter amateur, enregistrada, interpretada i produïda a la ciutat. Els rodatges es fan a bar tancat o bé en hores obertes al públic, amb la qual cosa no és estrany anar a fer una cervesa i trobar-se l'equip de gravació en plena acció.

 

 

 

Munten capítols de quinze o vint minuts que posteriorment van penjant a la xarxa, cada setmana. Cada dimarts a les 20 h s'estrena un capítol, que és projectat al bar, i cada dijous el capítol es penja a internet, al canal de YouTube que porta el nom de la sèrie, Bona Pinta.

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: