Cartell promocional de la websèrie cerdanyolenca | Cedida

 

 

  

El pub irlandès de Cerdanyola, The 1916 irish pub, s'ha embarcat recentment en una nova aventura.

 

 

  

Amb l'ajuda dels clients, personal del pub i tot de gent de Cerdanyola, a l'irlandès estan realitzant una petita web sèrie, de caràcter amateur, enregistrada, interpretada i produïda a la ciutat. Els rodatges es fan a bar tancat o bé en hores obertes al públic, amb la qual cosa no és estrany anar a fer una cervesa i trobar-se l'equip de gravació en plena acció.

 

 

 

Munten capítols de quinze o vint minuts que posteriorment van penjant a la xarxa, cada setmana. Cada dimarts a les 20 h s'estrena un capítol, que és projectat al bar, i cada dijous el capítol es penja a internet, al canal de YouTube que porta el nom de la sèrie, Bona Pinta.