Facebook introdueix mesures per impedir que es copiïn les fotos de perfil

by | juny 22, 2017 | Al Dia

 

 

 

 

La xarxa social Facebook ha introduït una sèrie de canvis al seu programari orientats a protegir la imatge de perfil dels usuaris, de manera que no resulti possible copiar-la o compartir-la. Aquesta novetat ja està disponible per als usuaris de la xarxa social a l'Índia.

 

 

 

Aquesta iniciativa de Facebook s'aplica tant a la versió d'escriptori de la xarxa social com a l'aplicació per a dispositius mòbils. Pot activar-se des del menú d'ajustos o a través d'una notificació que es mostra en el News Feed amb l'opció d'habilitar el 'Profile Picture Guard', o 'protecció de la foto de perfil'.

 

 

 

Entre les principals novetats afegides, destaca una gràcies a la qual altres usuaris no podran descarregar la imatge de perfil ni tampoc compartir-la o enviar-la en un missatge, com ha explicat Facebook a través d'un comunicat oficial.

 

 

 

Per complicar encara més que altres usuaris puguin aconseguir les imatges de perfil, la xarxa social ha introduït modificacions específiques en la seva aplicació per a dispositius Android que evitaran que els usuaris efectuïn captures de pantalla d'aquestes fotografies.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: