La xarxa social Facebook ha introduït una sèrie de canvis al seu programari orientats a protegir la imatge de perfil dels usuaris, de manera que no resulti possible copiar-la o compartir-la. Aquesta novetat ja està disponible per als usuaris de la xarxa social a l'Índia.

 

 

 

Aquesta iniciativa de Facebook s'aplica tant a la versió d'escriptori de la xarxa social com a l'aplicació per a dispositius mòbils. Pot activar-se des del menú d'ajustos o a través d'una notificació que es mostra en el News Feed amb l'opció d'habilitar el 'Profile Picture Guard', o 'protecció de la foto de perfil'.

 

 

 

Entre les principals novetats afegides, destaca una gràcies a la qual altres usuaris no podran descarregar la imatge de perfil ni tampoc compartir-la o enviar-la en un missatge, com ha explicat Facebook a través d'un comunicat oficial.

 

 

 

Per complicar encara més que altres usuaris puguin aconseguir les imatges de perfil, la xarxa social ha introduït modificacions específiques en la seva aplicació per a dispositius Android que evitaran que els usuaris efectuïn captures de pantalla d'aquestes fotografies.