La festa serà al centre cívic de l'associació | A. Flor

 

 

  

El barri de Banús-Bonasort celebrarà la seva Festa Major entre el 23 i el 25 de juny. La plaça Sant Medir, al costat de la Policia Local, serà el punt de trobada per compartir balls, àpats, espuma i festes entre els aproximadament 350 veïns del barri. Es tracta de la la festa anual del barri organitzada per l'Associació de Veïns de Banús-Bonasort que, segons declara el seu president, Antonio Flor, “és la quarta edició des que l'actual junta la va començar. Abans no hi havia festa major, ni paella, ni botifarrada, ni res”

 

 

  

  

Les activitats programades s'iniciaran durant la nit de revetlla amb un sopar de germanor on tothom portarà alguna cosa de menjar i la música la posarà l'Orquestra Suite, de les 23 h fins a les 03 h, amb música de revetlla i ball per a totes les edats.