El barri de Banús-Bonasort comença la seva Festa Major

by | juny 23, 2017 | Cerdanyola

La festa serà al centre cívic de l'associació | A. Flor

 

 

  

El barri de Banús-Bonasort celebrarà la seva Festa Major entre el 23 i el 25 de juny. La plaça Sant Medir, al costat de la Policia Local, serà el punt de trobada per compartir balls, àpats, espuma i festes entre els aproximadament 350 veïns del barri. Es tracta de la la festa anual del barri organitzada per l'Associació de Veïns de Banús-Bonasort que, segons declara el seu president, Antonio Flor, “és la quarta edició des que l'actual junta la va començar. Abans no hi havia festa major, ni paella, ni botifarrada, ni res”

 

 

  

  

Les activitats programades s'iniciaran durant la nit de revetlla amb un sopar de germanor on tothom portarà alguna cosa de menjar i la música la posarà l'Orquestra Suite, de les 23 h fins a les 03 h, amb música de revetlla i ball per a totes les edats.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: