Els dos emprenedors cerdanyolencs en la nova instal·lació, davant l'IES Els Gorgs | J. A. Hidalgo

 

 

 

 

A Cerdanyola del Vallès acaba d'obrir les seves portes una “Digital Fab” que permet a totes les empreses interessades començar a gaudir de les immenses possibilitats de la impressió en 3-D, un dels eixos sobre els quals gira la “nova revolució industrial” que tots els experts vaticinen que està a punt d'esclatar.

 

  

  

Gràcies a aquesta “Fàbrica Digital”, les empreses tenen al seu abast una àmplia varietat de possibilitats, que van des d'encarregar una impressora 3-D, totalment a mida, dissenyada per fabricar les peces o components que es puguin necessitar per a la seva activitat, passant per el disseny i fabricació de determinades peces o –si així ho necessite n- la d'”imprimir” peces que ja tinguin dissenyades.

 

 

  

  

Aquest projecte té al darrere a dos cerdanyolencs: David Bassetti – dissenyador industrial amb una àmplia experiència professional a diversos països – i l'economista i assessor empresarial Enric Homs.