Obre les portes a Cerdanyola una ‘Digital Fab’

by | juny 23, 2017 | Cerdanyola

Els dos emprenedors cerdanyolencs en la nova instal·lació, davant l'IES Els Gorgs | J. A. Hidalgo

 

 

 

 

A Cerdanyola del Vallès acaba d'obrir les seves portes una “Digital Fab” que permet a totes les empreses interessades començar a gaudir de les immenses possibilitats de la impressió en 3-D, un dels eixos sobre els quals gira la “nova revolució industrial” que tots els experts vaticinen que està a punt d'esclatar.

 

  

  

Gràcies a aquesta “Fàbrica Digital”, les empreses tenen al seu abast una àmplia varietat de possibilitats, que van des d'encarregar una impressora 3-D, totalment a mida, dissenyada per fabricar les peces o components que es puguin necessitar per a la seva activitat, passant per el disseny i fabricació de determinades peces o –si així ho necessite n- la d'”imprimir” peces que ja tinguin dissenyades.

 

 

  

  

Aquest projecte té al darrere a dos cerdanyolencs: David Bassetti – dissenyador industrial amb una àmplia experiència professional a diversos països – i l'economista i assessor empresarial Enric Homs.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: