Dissabte passat el Partit Demòcrata va muntar 100 paradetes a l'àrea metropolitana de Barcelona | Arnau Lleonart

 

 

 

Ara fa dues setmanes el president de la Generalitat Carles Puigdemont va anunciar que convocarà un referèndum d'autodeterminació l'1 d'octubre. A menys de 100 dies de la data assenyalada, els partits i les entitats favorables a la independència ja han començat la campanya pel 'sí'. Des de fa dies, els cartells i les paradetes comencen a ser habituals a Cerdanyola.

  

 

  

Els primers que es van posar en marxa van ser l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, que van llençar la seva campanya conjunta el dia de Sant Jordi. A Cerdanyola, però, les entitats van preferir esperar per mantenir el fair play dins del Pacte Local pel Referèndum. Així doncs, van esperar fins l'endemà de l'acte que partits i associacions sobiranistes van celebrar el 14 de maig.

  

  

 

ERC va fer la primera enganxada de cartells el 15 de juny i el PDeCat va començar la setmana passada. “El Partit Demòcrata va muntar 100 parades informatives a l'àrea metropolitana de Barcelona, que la formen 3 milions de persones i és on ens juguem la victòria. Qualsevol persona que ens vulgui preguntar pot fer-ho, per això som a peu de carrer”, explica al TOT el regidor Marc Costa. Per la seva part, dijous la CUP va començar la seva campanya amb el lema 'Sí, viure vol dir prendre partit'.