La presentació s'ha fet al Casal de Joves Municipal | Laia TR

 

 

Cerdanyola celebrarà aquest 28 de juny el Dia Internacional per les llibertats LGBTIQ+. Els actes centrals se situaran al Casal de Joves de Ca n'Altimira durant el mateix dimecres 28. A les 17.30 h s'iniciarà l'activitat “Teixim el pont amb els colors de l'arc iris” que decorarà el passeig del pont, davant del Casal. Simultàniament es farà un photocall LGBTIQ+ i a les 19 h tindrà lloc la performance “Rebentem armaris” amb el grup cerdanyolenc de dansa contemporània “Danzària”. Aquest proposarà literalment trencar armaris amb la participació del públic assistent.

 

 

  

A les 19.30 h, la batucada “Los Deskartaos”, de l'Institut Forat del Vent, sortirà del Casal i dinamitzarà una marxa fins a arribar a la plaça de Francesc Layret on, a les 20 h, es donarà pas a la lectura del manifest institucional.

 

 

 

  

Des de l'ajuntament s'hissarà la bandera de l'arc de Sant Martí durant tota la jornada i es pintarà un banc de la plaça amb els mateixos colors que simbolitzen el moviment.