Cerdanyola rebentarà armaris pel Dia de les llibertats LGBTIQ+

by | juny 26, 2017 | Cerdanyola

La presentació s'ha fet al Casal de Joves Municipal | Laia TR

 

 

Cerdanyola celebrarà aquest 28 de juny el Dia Internacional per les llibertats LGBTIQ+. Els actes centrals se situaran al Casal de Joves de Ca n'Altimira durant el mateix dimecres 28. A les 17.30 h s'iniciarà l'activitat “Teixim el pont amb els colors de l'arc iris” que decorarà el passeig del pont, davant del Casal. Simultàniament es farà un photocall LGBTIQ+ i a les 19 h tindrà lloc la performance “Rebentem armaris” amb el grup cerdanyolenc de dansa contemporània “Danzària”. Aquest proposarà literalment trencar armaris amb la participació del públic assistent.

 

 

  

A les 19.30 h, la batucada “Los Deskartaos”, de l'Institut Forat del Vent, sortirà del Casal i dinamitzarà una marxa fins a arribar a la plaça de Francesc Layret on, a les 20 h, es donarà pas a la lectura del manifest institucional.

 

 

 

  

Des de l'ajuntament s'hissarà la bandera de l'arc de Sant Martí durant tota la jornada i es pintarà un banc de la plaça amb els mateixos colors que simbolitzen el moviment.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: