Detinguts els màxims responsables d’una associació cannàbica de Cerdanyola

by | juny 26, 2017 | Cerdanyola

L'associació cannàbica situada al número 150 del carrer Sant Ramon | Cerdanyola.info

 

 

Agents de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola van detenir, el 21 de juny, a Cerdanyola del Vallès, sis persones, de nacionalitat espanyola i veïns de Cerdanyola, que eren els màxims responsables d’una associació cannàbica aparentment legal que utilitzaven per tapar un delicte continuat contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

 

 

Els agents havien rebut informació que en aquest local, hi entrava i sortia gent constantment, i que s’hi estaven poc temps a dins. Davant d’aquests indicis i d’altres, es va iniciar una investigació per determinar si l’associació funcionava com a un punt de venda de substàncies estupefaents relacionades amb el cànnabis.

 

 

Els mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Cerdanyola van identificar i escorcollar diverses persones que entraven i sortien del local amb substàncies i marxaven ràpidament per consumir-les a altres espais o fins i tot per revendre-les.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: