L'associació cannàbica situada al número 150 del carrer Sant Ramon | Cerdanyola.info

 

 

Agents de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola van detenir, el 21 de juny, a Cerdanyola del Vallès, sis persones, de nacionalitat espanyola i veïns de Cerdanyola, que eren els màxims responsables d’una associació cannàbica aparentment legal que utilitzaven per tapar un delicte continuat contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

 

 

Els agents havien rebut informació que en aquest local, hi entrava i sortia gent constantment, i que s’hi estaven poc temps a dins. Davant d’aquests indicis i d’altres, es va iniciar una investigació per determinar si l’associació funcionava com a un punt de venda de substàncies estupefaents relacionades amb el cànnabis.

 

 

Els mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Cerdanyola van identificar i escorcollar diverses persones que entraven i sortien del local amb substàncies i marxaven ràpidament per consumir-les a altres espais o fins i tot per revendre-les.