Els Premis Discapnet a les Tecnologies Accessibles de Fundació ONCE, lliurats aquest dilluns 26 de juny a Madrid, han guardonat en la seva IV edició a 'App & Town Compagnon', una aplicació de l'empresa tecnològica catalana Mass Factory, ubicada a la UAB de Bellaterra, un sistema de transport assistit per a persones amb discapacitat. Ha obtingut aquest guardó en la categoria C, que reconeix al projecte d'emprenedoria que destaqui per potenciar l'accessibilitat TIC.

 

 

 

  

Mass Factory és una empresa de base tecnològica derivada del grup GABiTAP (Grup d'Aplicacions Biomèdiques i Tecnologies per a l'Autonomia Personal) de l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Desenvolupa aplicacions mòbil per a l'accessibilitat urbana i la mobilitat. OnTheBus és el primer producte adreçat a persones amb discapacitat.