Aquest divendres, Enma Fernández omplirà el restaurant Marcs de ritme

by | juny 27, 2017 | Comerços Amics

  

  

 

  

  

Com ja és habitual, el restaurant Marcs de Bellaterra ofereix un altre divendres, el 30 de juny, un sopar amb música en viu. En aquesta ocasió, actuarà Enma Fernandez com a pianista, cantant, director i showman conegut per liderar des del 2011 a Lewis Enma & the “bcn” Fireballs (una banda que neix com a un tribut a Jerry Lee Lewis i a gran part dels intèrprets del rock'n'roll de la dècada dels 50). L'èxit d'Enma Fernández & the Bayou Band va començar a mitjans del 2013. Ha fet un important nombre d'actuacions tant a Catalunya com a França. Del seu ampli repertori, ha seleccionat aquells ritmes per tal de fer la nit del Marcs, en una nit irrepetible.

 

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: