El centre cívic de la plaça Sant Medir es va omplir | AAVV Banús-Bonasort

 

 

 

Mira les fotografies de la festa

 

La quarta Festa Major organitzada per l'Associació de Veïns del barri de Banús-Bonasort va superar totes les expectatives dels organitzadors. La celebració es va desenvolupar sense incidències durant els tres dies i va tenir una assistència de fins a 300 persones en les activitats més concorregudes.

 

 

La Festa de l'Espuma es va tornar a endur el primer podi en comparació amb les altres activitats i la visita dels personatges de “La Patrulla Canina” també va tenir una gran rebuda. Segons Antonio Flor, membre organitzador de la festa i president de l'associació de veïns, “aquest any totes les activitats ens han sortit rodones i la festa ha tingut un èxit fora del normal”.

 

 

Un tercer esdeveniment que també va omplir la plaça Sant Medir va ser el concert i ball del Duo Solimar, ideat per a totes les edats. De cara a les edicions pels pròxims anys Flor ha declarat “ens agradaria fer uns focs artificials perquè tot Cerdanyola sàpiga que el nostre barri està de festa. També preveiem convidar als diables i als castellers Martinets de Cerdanyola”.

 

 

Aquestes dues entitats de cultura popular no han actuat mai a les festes del barri però l'actual junta ja els hi ha manifestat la seva voluntat d'incloure-les. Precisament l'associació afrontarà unes noves eleccions i canvi de junta aviat i el dissabte 1 de juliol celebrarà el seu final de curs, pel que fa a les activitats de ball que ofereixen, al teatre de l'Ateneu, a les 18 h.