La Festa Major de Banús-Bonasort supera expectatives

by | juny 27, 2017 | Cerdanyola

El centre cívic de la plaça Sant Medir es va omplir | AAVV Banús-Bonasort

 

 

 

Mira les fotografies de la festa

 

La quarta Festa Major organitzada per l'Associació de Veïns del barri de Banús-Bonasort va superar totes les expectatives dels organitzadors. La celebració es va desenvolupar sense incidències durant els tres dies i va tenir una assistència de fins a 300 persones en les activitats més concorregudes.

 

 

La Festa de l'Espuma es va tornar a endur el primer podi en comparació amb les altres activitats i la visita dels personatges de “La Patrulla Canina” també va tenir una gran rebuda. Segons Antonio Flor, membre organitzador de la festa i president de l'associació de veïns, “aquest any totes les activitats ens han sortit rodones i la festa ha tingut un èxit fora del normal”.

 

 

Un tercer esdeveniment que també va omplir la plaça Sant Medir va ser el concert i ball del Duo Solimar, ideat per a totes les edats. De cara a les edicions pels pròxims anys Flor ha declarat “ens agradaria fer uns focs artificials perquè tot Cerdanyola sàpiga que el nostre barri està de festa. També preveiem convidar als diables i als castellers Martinets de Cerdanyola”.

 

 

Aquestes dues entitats de cultura popular no han actuat mai a les festes del barri però l'actual junta ja els hi ha manifestat la seva voluntat d'incloure-les. Precisament l'associació afrontarà unes noves eleccions i canvi de junta aviat i el dissabte 1 de juliol celebrarà el seu final de curs, pel que fa a les activitats de ball que ofereixen, al teatre de l'Ateneu, a les 18 h.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: