El grup de Mèxic durant la Mostra de Dansa, l'edició anterior | Cerdanyola.info

 

 

La Mostra de Dansa es passejarà pels barris de Cerdanyola del 4 al 9 de juliol amb danses, músiques i gastronomia arribades del Senegal, Mèxic i les terres de Lleida. La Mostra començarà el dia 4, a les 20 h, al Teatre Ateneu com aparador dels grups internacionals i acabarà el dia 9 a la plaça de l’Abat Oliba amb una exhibició de danses catalanes.

 

 

 

El dijous dia 6, a partir de les 19.30 hores, grans i petits podran aprendre a ballar les danses dels grups convidats en el marc de la Mostra Gastronòmica que acull la plaça de l’Abat Oliba. Divendres dia 7 és el dia del concert de música tradicional al MAC Can Domènech, a partir de les 22 hores, amb la participació especial de la Societat Coral El Vallès de Ripollet i la incorporació a la Mostra del grup Coros y Danzas de Molina de Segura. La ballada central de la Mostra serà dissabte dia 8, al Parc del Turonet, a les 22 hores, i el diumenge dia 9, a les 19.30 hores i a la plaça de l’Abat Oliba, es dedicarà la tarda a les danses catalanes amb l’Esbart Arrels de Lleida, l’Esbart Català de Dansaires i Secció Infantil i Cos de Dansa de l’Esbart Sant Marçal.