S’acosta la 34a Mostra de Dansa de Cerdanyola

by | juny 27, 2017 | Cultura

El grup de Mèxic durant la Mostra de Dansa, l'edició anterior | Cerdanyola.info

 

 

La Mostra de Dansa es passejarà pels barris de Cerdanyola del 4 al 9 de juliol amb danses, músiques i gastronomia arribades del Senegal, Mèxic i les terres de Lleida. La Mostra començarà el dia 4, a les 20 h, al Teatre Ateneu com aparador dels grups internacionals i acabarà el dia 9 a la plaça de l’Abat Oliba amb una exhibició de danses catalanes.

 

 

 

El dijous dia 6, a partir de les 19.30 hores, grans i petits podran aprendre a ballar les danses dels grups convidats en el marc de la Mostra Gastronòmica que acull la plaça de l’Abat Oliba. Divendres dia 7 és el dia del concert de música tradicional al MAC Can Domènech, a partir de les 22 hores, amb la participació especial de la Societat Coral El Vallès de Ripollet i la incorporació a la Mostra del grup Coros y Danzas de Molina de Segura. La ballada central de la Mostra serà dissabte dia 8, al Parc del Turonet, a les 22 hores, i el diumenge dia 9, a les 19.30 hores i a la plaça de l’Abat Oliba, es dedicarà la tarda a les danses catalanes amb l’Esbart Arrels de Lleida, l’Esbart Català de Dansaires i Secció Infantil i Cos de Dansa de l’Esbart Sant Marçal. 

 

 

 

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: