S’acosta la 34a Mostra de Dansa de Cerdanyola

by | juny 27, 2017 | Cultura

El grup de Mèxic durant la Mostra de Dansa, l'edició anterior | Cerdanyola.info

 

 

La Mostra de Dansa es passejarà pels barris de Cerdanyola del 4 al 9 de juliol amb danses, músiques i gastronomia arribades del Senegal, Mèxic i les terres de Lleida. La Mostra començarà el dia 4, a les 20 h, al Teatre Ateneu com aparador dels grups internacionals i acabarà el dia 9 a la plaça de l’Abat Oliba amb una exhibició de danses catalanes.

 

 

 

El dijous dia 6, a partir de les 19.30 hores, grans i petits podran aprendre a ballar les danses dels grups convidats en el marc de la Mostra Gastronòmica que acull la plaça de l’Abat Oliba. Divendres dia 7 és el dia del concert de música tradicional al MAC Can Domènech, a partir de les 22 hores, amb la participació especial de la Societat Coral El Vallès de Ripollet i la incorporació a la Mostra del grup Coros y Danzas de Molina de Segura. La ballada central de la Mostra serà dissabte dia 8, al Parc del Turonet, a les 22 hores, i el diumenge dia 9, a les 19.30 hores i a la plaça de l’Abat Oliba, es dedicarà la tarda a les danses catalanes amb l’Esbart Arrels de Lleida, l’Esbart Català de Dansaires i Secció Infantil i Cos de Dansa de l’Esbart Sant Marçal. 

 

 

 

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: