El govern va presentar el pla de mandat, el 23 de juny de 2017 | Cerdanyola.info (JR. URBANO)

 

 

El govern municipal de Compromís per Cerdanyola va presentar, el 23 de juny, un pla de mandat elaborat a partir dels 144 acords als quals van arribar els representants municipals de CxC, ERC, CIU, ICV-EUiA-MES, en l’acord programàtic pel mandat 2015-2019. 

 

 

Aquest pretén ser un full de ruta tècnic i polític que estableixi les línies prioritàries, els objectius i les actuacions que el govern de la ciutat desplegarà durant els pròxims dos anys que resten de legislatura. 

 

 

El pla es concreta amb 180 propostes d’actuació en diferents àrees i de les quals se’n podrà fer un seguiment a través d’un portal web que afirmen que estarà disponible després de l’estiu. Aquesta eina informàtica, anomenada e-PAM, obligarà, segons va afirmar l’alcalde Carles Escolà, a donar informació als ciutadans sobre el compliment de l’acció de govern, d’ara endavant, i a tots els governs successius.