S’anuncien 180 actuacions pels pròxims 2 anys a Cerdanyola

by | juny 27, 2017 | Cerdanyola

El govern va presentar el pla de mandat, el 23 de juny de 2017 | Cerdanyola.info (JR. URBANO)

 

 

El govern municipal de Compromís per Cerdanyola va presentar, el 23 de juny, un pla de mandat elaborat a partir dels 144 acords als quals van arribar els representants municipals de CxC, ERC, CIU, ICV-EUiA-MES, en l’acord programàtic pel mandat 2015-2019. 

 

 

Aquest pretén ser un full de ruta tècnic i polític que estableixi les línies prioritàries, els objectius i les actuacions que el govern de la ciutat desplegarà durant els pròxims dos anys que resten de legislatura. 

 

 

El pla es concreta amb 180 propostes d’actuació en diferents àrees i de les quals se’n podrà fer un seguiment a través d’un portal web que afirmen que estarà disponible després de l’estiu. Aquesta eina informàtica, anomenada e-PAM, obligarà, segons va afirmar l’alcalde Carles Escolà, a donar informació als ciutadans sobre el compliment de l’acció de govern, d’ara endavant, i a tots els governs successius.

 

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: