La UGT posa en marxa el projecte “Condueix el teu futur”

by | juny 28, 2017 | Al Dia

Destinat a potenciar la inserció de les dones en el sector del transport de viatgers | truckerstraining.com

 

 

 

Les dades de l’atur registrades al Vallès Occidental són encara preocupants, amb un 13,5% superen a les de la resta de Catalunya. I encara més, si ens fixem en col·lectius especialment vulnerables com són els joves, els majors de 55 anys o les dones.

 

 

És per aquest motiu que la UGT del Vallès Occidental ha posar en marxa un projecte ocupacional destinat a aquests col·lectius, amb l’objectiu d’intentar donar sortida a aquestes realitats que avui patim al nostre territori. En aquest sentit, a través de l’IDFO, hem posat en marxa el programa integral “Condueix el teu futur”, destinat a dones en situació d’atur de més de 12 mesos, prioritàriament entre 30 i 54 anys. El programa integral consta de 3 fases, Orientació, Formació i Inserció, i té l’objectiu de facilitar la incorporació de la dona al mercat laboral en el sector del transport de viatgers per carretera amb formació específica en el sector (Carnet D + CAP inicial).

 

 

La crisi econòmica ha deixat sense sortida laboral a moltes dones del nostre país, i moltes vegades la sortida que se’ls ofereix es precària i fins i tot indigna, i això no ho podem permetre.

 

 

Totes aquelles dones interessades en participar en aquest projecte es poden adreçar a la seu de la UGT-IDFO de Terrassa al carrer de La Unió 23, mitjançant correu electrònic a integrals.terrassa@idfo.com o bé trucant al telèfon 93 7334185.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: