Destinat a potenciar la inserció de les dones en el sector del transport de viatgers | truckerstraining.com

 

 

 

Les dades de l’atur registrades al Vallès Occidental són encara preocupants, amb un 13,5% superen a les de la resta de Catalunya. I encara més, si ens fixem en col·lectius especialment vulnerables com són els joves, els majors de 55 anys o les dones.

 

 

És per aquest motiu que la UGT del Vallès Occidental ha posar en marxa un projecte ocupacional destinat a aquests col·lectius, amb l’objectiu d’intentar donar sortida a aquestes realitats que avui patim al nostre territori. En aquest sentit, a través de l’IDFO, hem posat en marxa el programa integral “Condueix el teu futur”, destinat a dones en situació d’atur de més de 12 mesos, prioritàriament entre 30 i 54 anys. El programa integral consta de 3 fases, Orientació, Formació i Inserció, i té l’objectiu de facilitar la incorporació de la dona al mercat laboral en el sector del transport de viatgers per carretera amb formació específica en el sector (Carnet D + CAP inicial).

 

 

La crisi econòmica ha deixat sense sortida laboral a moltes dones del nostre país, i moltes vegades la sortida que se’ls ofereix es precària i fins i tot indigna, i això no ho podem permetre.

 

 

Totes aquelles dones interessades en participar en aquest projecte es poden adreçar a la seu de la UGT-IDFO de Terrassa al carrer de La Unió 23, mitjançant correu electrònic a integrals.terrassa@idfo.com o bé trucant al telèfon 93 7334185.