Els bombers durant un incendi forestal | bombers

 

 

 

 

Des de la Direcció General dels Agents Rurals ha quedat activat el Pla Alfa pel risc potencial d'incendis a gran part de les comarques catalanes.

 

 

Al Vallès Occidental ha quedat activat el nivell 2 del Pla Alfa a causa de les actuals condicions meteorològiques i al risc d'incendi forestal. El nivell dos s'exten també a les comarques de l'àrea regional de Barcelona, Catalunya Central, Tarragona i algunes comarques de les Terres de l'Ebre. També estan en nivell 1 d'alerta algunes comarques de Girona i Lleida.

 

 

El Pla Alfa és l'operatiu que té establert el Cos d'Agents Rurals per definir les actuacions dels efectius de vigilància i prevenció d'incendis forestals desplegats sobre el territori, davant les situacions de perill d'incendi que es produeixin. 

 

 

Quedarà activat fins a nou avís del Cos d'Agents Rurals.