Grossa de Cap d'Any 2017 | captura de pantalla

 

 

 

Loteria de Catalunya inicia avui la comercialització de La Grossa de Cap d’Any 2017. Els bitllets es poden comprar als més de 2.200 punts de venda oficials, principalment quioscos, bars, estancs i llibreries, que aquest any també disposen d’un terminal que imprimeix al moment el bitllet amb el número escollit; i a qualsevol dels supermercats de la xarxa complementària formada per les principals cadenes com Bonpreu, Carrefour o Caprabo, entre d’altres.

 

 

La Grossa de Cap d’Any 2017 surt al carrer amb una tirada de 34 milions d’euros, 32 milions en paper i 2 milions en suport virtual (a través del terminal i per la compra online). En total, es posaran a la venda 80.000 números, a un preu de 5 euros el bitllet.

 

 

 

100.000 euros per cada bitllet, un 25% més de probabilitats que el “Gordo”

 

Hi haurà 5 grans premis. El primer estarà valorat en 20.000 euros per euro jugat, és a dir, 100.000 euros per cada bitllet de 5 euros. El segon premi atorgarà 6.500 euros per euro jugat (32.500 euros per bitllet de 5 euros); el tercer, 3.000 euros per euro jugat (15.000 euros per bitllet de 5 euros); el quart donarà 1.000 euros per euro jugat (5.000 euros per bitllet de 5 euros), i el cinquè, 500 euros per euro jugat (2.500 euros per bitllet de 5 euros).

 

 

Es mantenen els premis especials a les centenes, amb un premi de 25 euros per bitllet. Es premiaran els números que tinguin les 3 primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis. També es premiaran les terminacions dels 5 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells. Amb La Grossa de Cap d’Any hi ha un 25% més de possibilitats d’obtenir premi que amb el “Gordo” de Nadal.

 

 

 

Ja es poden demanar participacions als punts de venda habituals

 

Les empreses, associacions i entitats que vulguin fer participacions de la Grossa de Cap d’Any, ja les poden demanar als seus punts de venda habituals. Loteria de Catalunya s’encarregarà de fer-les i oferirà la possibilitat de personalitzar-les amb una imatge pròpia o un logotip, sense cap cost afegit.

 

 

Tenint en compte que cada número està format per 80 bitllets de 5 euros cadascun, per fer participacions hi ha disponibles, com a màxim, 400 euros del mateix número. No obstant això, si les entitats necessiten un import superior, es poden fer combinacions de diferents números. 

 

 

 

Quatre bitllets amb les cares de La Grossa il·lustrades

 

La Grossa de Cap d’Any 2017 compta un col·leccionable de 4 bitllets amb il·lustracions de la Grossa en situacions nadalenques: obrint un regal, prenent una copa de cava, preparant l’escudella de Nadal i menjant els raïms per Cap d’Any.

 

 

 

Campanya de comunicació i esdeveniments

Loteria de Catalunya també comença una campanya de comunicació de La Grossa orientada als mesos d’estiu. L’eslògan principal és “Pesca-la aquí!”, un missatge amb clara orientació estiuenca que conviurà amb dos lemes més: “Corre que vola” i “Tira-t’hi de cap”.

 

 

 

A més, durant els mesos d’estiu, La Grossa visitarà poblacions d’arreu de Catalunya.