El desamiantatge de Cerdanyola, els símbols franquistes i l’aprovació definitiva del pressupost, al ple

by | juny 29, 2017 | Cerdanyola

Entre altres, es vol declarar d'especial interès la rehabilitació de la façana de la plaça Palacio Valdés | G. Maps

 

 

El ple municipal del mes de juny tractarà l'aprovació definitiva del pressupost per l'any 2017. Entre altres, també portarà a aprovació un Pla d'Igualtat per la diversitat afectiva, sexual, d'identitats i expressions de gènere (LGTBIQ) i una adhesió al manifest de la Diputació de Barcelona amb motiu del Dia de l'Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals.

  

 

 

 

Un dels punts importants serà la modificació del Pla General Metropolità (PGM) per la Zona Esportiva de Can Xarau, que hauria de permetre-hi començar les obres aviat. A continuació es votarà declarar d'especial interès i utilitat municipal les execucions de les obres de rehabilitació de la façana de l'edifici situat a la plaça Palacio Valdés i les obres de substitució de la coberta de fibrociment amb contingut d'amiant a l'edifici del carrer Azorín, 2.

 

 

  

En el bloc de mocions se'n presentaran dues de Cs per reforçar el control setmanal del servei de recollida de residus, neteja de contenidors i jardins i, una segona destinada a l'ensenyament trilingüe a Catalunya. Els grups municipals de CxC i ICV-EUiA proposaran donar suport al manifest “Enfortir l'Educació Primària” i CiU, el PP i el PSC suggeriran modificar el recorregut de l'autobús urbà i apropar-lo als Centres d'Atenció Primària de Cerdanyola.

 

 

 

  

Per acabar, la junta de portaveus resoldrà una moció pel desamiantatge de la ciutat, a més d'una segona moció conjunta per a la retirada de símbols franquistes a edificis no públics de Cerdanyola i per la seva memòria històrica.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: