Entre altres, es vol declarar d'especial interès la rehabilitació de la façana de la plaça Palacio Valdés | G. Maps

 

 

El ple municipal del mes de juny tractarà l'aprovació definitiva del pressupost per l'any 2017. Entre altres, també portarà a aprovació un Pla d'Igualtat per la diversitat afectiva, sexual, d'identitats i expressions de gènere (LGTBIQ) i una adhesió al manifest de la Diputació de Barcelona amb motiu del Dia de l'Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals.

  

 

 

 

Un dels punts importants serà la modificació del Pla General Metropolità (PGM) per la Zona Esportiva de Can Xarau, que hauria de permetre-hi començar les obres aviat. A continuació es votarà declarar d'especial interès i utilitat municipal les execucions de les obres de rehabilitació de la façana de l'edifici situat a la plaça Palacio Valdés i les obres de substitució de la coberta de fibrociment amb contingut d'amiant a l'edifici del carrer Azorín, 2.

 

 

  

En el bloc de mocions se'n presentaran dues de Cs per reforçar el control setmanal del servei de recollida de residus, neteja de contenidors i jardins i, una segona destinada a l'ensenyament trilingüe a Catalunya. Els grups municipals de CxC i ICV-EUiA proposaran donar suport al manifest “Enfortir l'Educació Primària” i CiU, el PP i el PSC suggeriran modificar el recorregut de l'autobús urbà i apropar-lo als Centres d'Atenció Primària de Cerdanyola.

 

 

 

  

Per acabar, la junta de portaveus resoldrà una moció pel desamiantatge de la ciutat, a més d'una segona moció conjunta per a la retirada de símbols franquistes a edificis no públics de Cerdanyola i per la seva memòria històrica.