Fins a 16 incidències es van haver d'atendre la tarda del 28 de juny | Lali Álvarez

 

 

 

Durant la tarda del 28 de juny, i com a conseqüència d’una forta ventada que va afectar el quadrant est de Catalunya, es van haver d’atendre diversos serveis a Cerdanyola.

 

 

A les 19.31 h es va fer un servei per la caiguda d’un arbre al carrer de Nonell cantonada Ronda de Cerdanyola, que va quedar pendent de retirada per la saturació dels bombers de la Generalitat en el moment dels fets.

 

 

A les 19.34 h van caure dos arbres dintre del recinte de Can Serraperera, restant pendents de retirada. Minuts més tard, a les 19.36 h, la caiguda d’un arbre prop de l’entrada a l’edifici dels Jutjats, també pendent de retirada. 

 

 

Un cinquè arbre va caure a les 19.37 h a l’avinguda d’Amèrica, que va quedar a la vorera. 

 

 

A les 19.38 h, al carrer Torras i Bages cantonada Parcers, va caure el sisè arbre de la tarda, afectant els cables de telefonia i dos vehicles estacionats al lloc.

 

 

Tot seguit, a les 19.40 h i a la calçada del carrer Sant Francesc, va restar-hi un arbre també caigut.

 

 

La ventada també va deixar una persiana a punt de caure al carrer Felicià Xarau, a les 19.41 h. A la mateixa hora també es va trencar un tendal al carrer de la Gatosa, sense perill per als vianants.

 

 

Fins i tot un petit incendi es va originar a les 19.45 h al solar ubicat a la carretera de Barcelona, cantonada amb el carrer Cardoner. Els bombers de la Generalitat van sufocar el foc que afectava a uns quants matolls. 

 

 

A les 19.45 h una pèrgola va volar pel carrer Sant Quintí que va caure al passatge dels Ametllers. Els agents van ajudar al propietari a lligar-la per evitar que continués desplaçant-se.

 

 

La branca d’un arbre, que va fer 8, va caure a les 19.46 h al carrer de Montclar. 

 

 

Successivament, entre les 19.50 h i fins les 21 h, també van caure dos arbres al carrer Riu-Sec, afectant dos vehicles estacionats al lloc,un arbre caigut a l’avinguda de Roma i, a les 21 h, la branca d’un arbre a punt de caure, al carrer de Josep Tarradellas, es va deixar a la vorera pendent de retirar.