El president de El Club Bellaterra, Jordi Fau, va fer una ruta de 1380 km en bicicleta i Risques | Selfie J. Fau

  

  

  

 

  

  

El passat 27 d'abril d'enguany, el president del Club Bellaterra, Jordi Fau i Risques, va començar un repte personal. Sense experiència i en solitari, va enfilar-se a una bicicleta per fer 1.380 km per França. En total, 26 dies d'aventura als 67 anys d'edat, que no van pesar en absolut.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Perquè vas decidir fer aquest viatge en solitari?

Per trobar-me i barallar-me amb mi mateix.

 

 

 

  

Tenies bicicleta i equipament?

No. M'ho vaig comprar precisament per això. Vaig estar uns 2 mesos entrenant per Bellaterra amb l'Isra, el monitor del Club.

 

 

  

  

Per què en bicicleta si ets 'motero'?

La moto hauria estat molt fàcil. Alguna cosa més difícil i que requerís més preparació, més conscienciació. A més, volia fer alguna cosa més 'ecològica'. He viatjat tot lluint la samarreta d'Elephants For Peace, que és un projecte de solidaritat molt noble i a on s'hi troba la solidaritat de la gent.

  

 

 

 

Ho tornaries a fer?

Segur, segur… però no igual. La següent ruta la faré acompanyat segurament de la meva dona Christine.

  

 

 

 

I com va ser la intendència?

El menjar complicat perquè el pes és un problema important. Anava de compra diària. No podia portar gaire pes. Calia comprar sobre la marxa i molt de mínims. No podia fer 10 km per anar a un super, per exemple…

  

 

 

 

I els allotjaments?

De les 26 nits, 18 van ser en càmping, i 8 en llit (2 nits d'hotel, 1 nit a casa uns amics a Tolosa i els altres en bungalows).

  

 

 

 

Com va ser el clima?

Podria haver estat millor. Havia baixat molt la temperatura i vaig passar fred i pluja. Amb la pluja no parava, continuava.