Cerdanyola es lleva amb guixades homòfobes al banc de les llibertats

by | juny 30, 2017 | Cerdanyola

El banc de la plaça Francesc Layret amb els grafits homòfobs | @jercerdanyola

 

 

 

 

Cerdanyola s'ha llevat, aquest 30 de juny, amb pintades homòfobes, que increpen al col·lectiu LGBTI+ al banc de la plaça Francesc Layret, davant l'ajuntament.

 

 

L'Ajuntament va decorar d'una forma participativa aquest mobiliari urbà amb els colors de l'arc de Sant Martí, el passat 28 de juny, Dia de l'Alliberament LGBTIQ+. L'objectiu que es perseguia era visibilitzar la lluita i l'alliberament de persones d'orientació sexual gai, lesbiana, bisexual i també de diferents identitats de gènere.

 

 

Concretament s'hi han trobat escrites les frases “Putos Maricas” i “Dais Asco”, amb el símbol d'una esbàstica inclosa. Es desconeix per ara l'autor o autors dels fets que haurien passat durant la nit o matinada del 30 de juny. 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: