El banc de la plaça Francesc Layret amb els grafits homòfobs | @jercerdanyola

 

 

 

 

Cerdanyola s'ha llevat, aquest 30 de juny, amb pintades homòfobes, que increpen al col·lectiu LGBTI+ al banc de la plaça Francesc Layret, davant l'ajuntament.

 

 

L'Ajuntament va decorar d'una forma participativa aquest mobiliari urbà amb els colors de l'arc de Sant Martí, el passat 28 de juny, Dia de l'Alliberament LGBTIQ+. L'objectiu que es perseguia era visibilitzar la lluita i l'alliberament de persones d'orientació sexual gai, lesbiana, bisexual i també de diferents identitats de gènere.

 

 

Concretament s'hi han trobat escrites les frases “Putos Maricas” i “Dais Asco”, amb el símbol d'una esbàstica inclosa. Es desconeix per ara l'autor o autors dels fets que haurien passat durant la nit o matinada del 30 de juny.