La inauguració de l’Ateneu de Cerdanyola l’any 1983

by | juny 30, 2017 | Cerdanyola

El cartell d'inauguració de l'Ateneu de Cerdanyola, l'any 1983 | Arxiu Municipal de Cerdanyola

 

 

El 7 d'abril de l'any 1983 va tenir lloc, a Cerdanyola, un dels actes més multitudinaris que es recorden: la inauguració de l'Ateneu Municipal, en un acte que va ser presidit pel vicepresident del Govern Alfonso Guerra, i al qual inicialment també havia de participar Jordi Pujol, president de la Generalitat, qui finalment, però, no va poder assistir. El va representar el Conseller Adjunt a la presidència, Coll i Alentorn.

 

  

  

L'acte es va convertir en un veritable “bany de masses” per al vicepresident. Cal posar-nos en situació. Feia pocs mesos que Felipe González havia arrasat a les eleccions generals, l'entusiasme per la recuperació de les llibertats democràtiques encara estava molt fresc i, evidentment, la inauguració de l'Ateneu, que venia a omplir un buit a Cerdanyola que, fins aquell moment, venia suplint el Casal Parroquial, era per si sol un esdeveniment de gran importància.

 

 

 

  

Encara que les previsions que s'havien fet des de l'Ajuntament pel que feia a assistència de públic ja eren molt elevades (s'havia calculat que unes 1000 persones seguirien en directe els actes previstos) a l'hora de la veritat més del doble van “prendre per assalt” la rodalia de l'Ajuntament, de l'Ateneu, i el breu trajecte que les autoritats havien de fer entre els dos edificis. Els actes que es van fer a l'interior de l'Ateneu van haver de ser seguits per moltes persones mitjançant megafonia.

 

 

  

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: