El nou conveni per Bellaterra encara està en procés de negociació | J. Tardós

 

L’Entitat Menor Descentralitzada de Bellaterra i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès continuen negociant un nou conveni, juntament amb representants del Departament de Governació de la Generalitat. En les últimes setmanes, però, les dues administracions han coincidit en rebutjar la proposta tècnica redactada pel Departament de Governació. 

 

El motiu, segons ha pogut saber BellaterraDiari, és que es tracta d’una proposta molt semblant a la que tenien al principi de les negociacions. En el darrer ple del mes de juny, l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, va afirmar en resposta a una pregunta d'ERC que “la proposta de governació no reflecteix els acords que hem anat assolint en els últims mesos”. A continuació va informar d’una pròxima reunió per a desencallar la situació, malgrat el tècnic que l’ha de redactar està de baixa. 

 

Les reunions van començar fa més d’un any i hi ha participat el president de l’EMD, Ramon Andreu, el vocal de Convergència, Jordi Macarulla i el vocal d’ERC, Quim Oltra. 

 

Per part de l’Ajuntament el representant ha anat canviant degut als successius canvis de govern que ha encarat l’administració de la ciutat. Actualment la negociació s'està duent a terme amb el mateix alcalde, Carles Escolà, i Lluc Salellas, assessor d'alcaldia