Destins espectaculars per entendre diferents cultures des de diferents perspectives. Taller de Viatges ofereix el com entendre cultures mil·lenàries de diverses civilitzacions. Experiències que omplen.

 

 

 

 

CONCENTRA'T: 

AQUÍ COMENÇA EL TEU VIATGE!

 
 
 
 

 ARGENTINA a ritme de tango:

Dotada d'un immens territori, una varietat enorme de climes, meravelles naturals, cultura, costums i una gastronomia famosa en l'àmbit internacional. Bona qualitat de vida, i una infraestructura ben preparada. El territori argentí s'estén des de les més elevats cims dels Andes a l'oest cap als grans rius i les extenses platges i penya-segats del Mar Argentí a l'est.

 

 

 

 

 

 

 

 

 JAPÓ, l'imperi del sol naixent:

Quan es visita Japó s'ha d'anar amb la ment oberta i preparat per dur a Terme tot tipus d'activitats sorprenents: fotografiar una reproducció de la torre Eiffel, fer surf en una piscina d'ones artificials, visitar en bona companyia un hotel de l'amor o migdiada en una càpsula espacial. La imatge del Japó s'ha perfilat sobre una base de rumors erronis i tòpics; per Conèixer-ho veritablement s'han d'abandonar aquests prejudicis i endinsar-se de ple.

 

 

 

 

 

 

 

 

 PERÚ i els Inques:

El Perú és un dels 10 països més diversos del món, conté innombrables riqueses naturals amb centenars d'espècies endèmiques de fauna i flora. Viatjar al Perú és connectar amb un mateix, és endinsar-se en 5 mil anys d'història viva. La selva, el riu Amazones… Recórrer les regions del Perú és gaudir d'una gastronomia mestissa, únicament i reconeguda arreu del món. Atreveix-te a visitar Perú.

 

 

 

 

 

 

 

 

IRÀN, la màgia de Pèrsia:
Si tens algún prejudici, deixa'l enrere. Iran sorprèn per l'hospitalitat de la seva gent, el seu gran poder de comunicació i les seves prodigioses ciutats com Persèpolis, amb el seu flamant passat persa. La tradició dels zoroastras de Yazd, Isfahan “la perla de Pèrsia”, Shiraz, la ciutat dels poetes, el desert de Kermán i el misticisme de Mashad. Impactant destinació.