Despertar-nos al matí amb mal aspecte pot ser degut a dues coses: a no descansar prou a causa de l’insomni o perquè no seguim un ritual de bellesa adequat. Per això us proposem algunes cures nocturnes de bellesa que us ajudaran a lluir un millor aspecte.

 

 

 

1. La neteja, un hàbit imprescindible:

Mai més hauríeu de dormir sense abans haver retirat, totalment, el maquillatge de la cara. Tampoc us heu de ficar al llit si abans no us heu netejat la pell de la cara. Podeu utilitzar: aigua micel·lar, gel o llet desmaquillant amb tònic facial. Trieu el sistema més adequat al vostre tipus de pell!

 

 

 

2. Tractaments per a la cara:

A la nit també és imprescindible l’ús d’una bona rutina de tractament. Després de netejar, utilitzeu el contorn d’ulls i una bona crema de nit. A la nit és quan la pell es repara i regenera. Com ja sabeu, hi ha cremes de tractament per a la cara, però també d’altres que detoxifiquen la pell i màscares nocturnes per a efectes més profunds.

 

 

 

3. Tractaments per al cos:

També hi ha cures nocturnes de bellesa per al cos, com alguns anticel·lulítics específicament formulats perquè actuïn mentre el nostre cos reposa tranquil.