Posa a prova aquests consells de nit i desperta amb la cara descansada

by | juny 30, 2017 | Comerços Amics

 

 

 

 

Despertar-nos al matí amb mal aspecte pot ser degut a dues coses: a no descansar prou a causa de l’insomni o perquè no seguim un ritual de bellesa adequat. Per això us proposem algunes cures nocturnes de bellesa que us ajudaran a lluir un millor aspecte.

 

 

 

1. La neteja, un hàbit imprescindible:

Mai més hauríeu de dormir sense abans haver retirat, totalment, el maquillatge de la cara. Tampoc us heu de ficar al llit si abans no us heu netejat la pell de la cara. Podeu utilitzar: aigua micel·lar, gel o llet desmaquillant amb tònic facial. Trieu el sistema més adequat al vostre tipus de pell!

 

 

 

2. Tractaments per a la cara:

A la nit també és imprescindible l’ús d’una bona rutina de tractament. Després de netejar, utilitzeu el contorn d’ulls i una bona crema de nit. A la nit és quan la pell es repara i regenera. Com ja sabeu, hi ha cremes de tractament per a la cara, però també d’altres que detoxifiquen la pell i màscares nocturnes per a efectes més profunds.

 

 

 

3. Tractaments per al cos:

També hi ha cures nocturnes de bellesa per al cos, com alguns anticel·lulítics específicament formulats perquè actuïn mentre el nostre cos reposa tranquil.

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: