L'aprovació del pressupost permetrà invertir en millores als barris i la neteja | @noeresdecerdanyolasino

 

 

 

 

Ha hagut de passar per una moció de confiança però Cerdanyola ja té pressupost. El Ple Municipal del mes de juny va aprovar, malgrat els vots en contra de la majoria de grups municipals – PSC, ERC, PP i Cs – , el pressupost pel que queda d’any.

 

 

 

Arribats a l’equador del mandat, el govern ha aconseguit deixar de prorrogar el pressupost anterior i preveure’n un per aquest any i segurament part del següent.

 

 

 

El mes de d'abril l’alcalde va vincular l’aprovació del pressupost a una moció de confiança. Aquest instrument polític donava peu a l’oposició a “no confiar en l’alcalde” i buscar acords per presentar una moció de censura i un candidat alternatiu a alcalde. No obstant, els grups de l’oposició no van arribar a un acord i Compromís per Cerdanyola continua governant amb 5 regidors i l’alcalde, Carles Escolà, al capdavant.