Operació contra el tràfic de drogues

Detenim 6 persones i comissem 32 kg de marihuana en una associació cannàbica de #Cerdanyola que utilitzaven per tapar un delicte continuat de tràfic de drogues. La droga intervinguda té un valor de venda al mercat il·lícit de més de 200.000 € https://t.co/MT6Ct5h1QI

Posted by Mossos d'Esquadra. Generalitat de Catalunya on lunes, 26 de junio de 2017

 

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola van detenir, el 21 de juny, sis persones responsables d’una associació cannàbica aparentment legal que utilitzaven per tapar un delicte continuat contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues. Ara hem pogut conèixer gràcies a les xarxes socials del cos com va ser aquesta intervenció.

 

Els agents havien rebut informació que en aquest local, hi entrava i sortia gent constantment, i que s’hi estaven poc temps a dins. Davant d’aquests indicis i d’altres, es va iniciar una investigació per determinar si l’associació funcionava com a un punt de venda de substàncies estupefaents relacionades amb el cànnabis.

 

A l’interior de l'associació es van localitzar 32.850 grams de marihuana de diferents classes i 2.150 grams de haixix. També es van trobar balances de precisió i diners en efectiu. A més, els investigadors van detectar que l’associació no només s’abastia de marihuana sinó que disposava d’altres substàncies, com el haixix, que s’havia adquirit il·lícitament. L’associació tenia inscrits més de 5000 socis. A  banda, els agents van localitzar vuit persones, associades que tenien menys de 21 anys. Aquest fet incompleix els estatuts de creació que prohibeixen l’entrada a menors d’aquesta edat.

 

Els detinguts van passar a disposició judicial el 23 de juny i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. L’operació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb aquests fets.