AFOCER presenta l’exposició ‘L’Estètica del Circ’

by | jul. 1, 2017 | Cerdanyola

 

 

Sota el títol “L'Estètica del Circ“, l'Associació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER) presenta una exposició de fotos realitzades a l'emblemàtic Circ Raluy. 

 

 

Durant tot un any, 12 fotògrafs de l'AFOCER han realitzat un total de 32 sessions, fotos en diversos ambients del Circ Raluy, avui desdoblat en dos: Circ Històric Raluy i Circ Raluy Legacy. Les habituals imatges del circ gairebé sempre persegueixen el considerat aspecte “romàntic” de la seva gent o espectacles.

 

 

Aquest, no obstant, no ha estat el cas del projecte d'aquesta associació, ja que els seus socis han intentat plasmar en imatges la duresa, treball i esforç que significa el trasllat, muntatge, assaigs i tot el que gira entorn de l'espectacle pròpiament dit.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: