El fum del pavelló de Can Xarau provoca queixes entre el veïnat

by | jul. 1, 2017 | Cerdanyola

Fotografia del 21 de juny a les 6 del matí | Loli Aranda

 

 

 

Les molèsties per la pudor del pavelló de Can Xarau no són noves, però han empitjorat en les últimes setmanes. O com a mínim és el que afirmen alguns veïns del barri. L’any 2015 el govern municipal va canviar el gasoil per una caldera de biomassa, i des de llavors el veïnat ha hagut de conviure amb l’olor de fusta cremada i les fumerades que de tant en tant surten per la xemeneia.

 

 

 

 

“És com si fessis una barbacoa, fa el mateix olor que quan cremes la fusta al començar. És una pudor que et queda a la roba.” Ho explica la Loli Aranda, una de les veïnes afectades. Viu al bloc de pisos que hi ha davant del poliesportiu, i des del seu balcó ha fet moltes de les fotografies que hi ha penjades a la pàgina de Facebook de l’Associació de Veïns Sant Martí-Xarau. “No pot ser que hagis de tenir les finestres tancades a l’estiu”, es queixa.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: