Fotografia del 21 de juny a les 6 del matí | Loli Aranda

 

 

 

Les molèsties per la pudor del pavelló de Can Xarau no són noves, però han empitjorat en les últimes setmanes. O com a mínim és el que afirmen alguns veïns del barri. L’any 2015 el govern municipal va canviar el gasoil per una caldera de biomassa, i des de llavors el veïnat ha hagut de conviure amb l’olor de fusta cremada i les fumerades que de tant en tant surten per la xemeneia.

 

 

 

 

“És com si fessis una barbacoa, fa el mateix olor que quan cremes la fusta al començar. És una pudor que et queda a la roba.” Ho explica la Loli Aranda, una de les veïnes afectades. Viu al bloc de pisos que hi ha davant del poliesportiu, i des del seu balcó ha fet moltes de les fotografies que hi ha penjades a la pàgina de Facebook de l’Associació de Veïns Sant Martí-Xarau. “No pot ser que hagis de tenir les finestres tancades a l’estiu”, es queixa.