Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola | assemblea

 

 

  

Dels més de 500 alcaldes i presidents que han donat suport al govern per la celebració del referèndum del pròxim 1 d'octubre, cal destacar la presència i adhesió de tots els municipis veïns amb Bellaterra. Han fet públiques les imatges de suport l'alcalde de Sabadell Sr. Juli Fernandez, l'alcaldessa de Sant Cugat Sra. Mercè Conesa, l'alcaldessa de Sant Quirze Sra. Elisabeth Oliveras i l'alcalde de Cerdanyola Sr. Carles Escolà.

  

 

 

 

 

Aquests són els 117 regidors del Vallès Occidental que actualment formen part de l'Assemblea d'Electes de Catalunya

 

 

 

Alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa | santcugat

 

 
Elisabeth Oliveras, alcaldessa de Sant Quirze del Vallès | assemblea

 

 

L'alcalde de Sabadell Juli Fernández | sabadell