Ciutadans dubta que el pressupost s’executi

by | jul. 4, 2017 | Cerdanyola

(d'esquerra a dreta) Sònia Rodríguez, Pau Hortolà i Núria Martínez, regidors de Cs a l'Ajuntament de Cerdanyola | Laia TR

 

 

El partit de Ciutadans a Cerdanyola va criticar l'acció de govern de la ciutat titllant-la d'enrederida, amb falta de diàleg i propera a la inestabilitat. En la presentació de l'acte que farà la formació taronja, el pròxim 6 de juliol a les 19h al Museu d'Art, van reclamar que no s'avantposés el procés sobiranista als interessos de la ciutat i també denunciar que “el ple està trencat entre les forces independentistes i no-independentistes”. 

 

 

L'afirmació més contundent la va fer Pau Hortolà, portaveu i regidor de Cs a l'Ajuntament de Cerdanyola. Malgrat aprovar-se el pressupost en el passat ple de juny va afirmar que “el projecte tècnic no s'ha desenvolupat i moltes de les inversions previstes seran de difícil compliment”. Segons Hortolà, “Cerdanyola té molt potencial amb la universitat, el parc tecnològic etc. i el govern no ho aprofita prou”. A més, va qüestionar l'anomenada “nova política” o “ajuntaments del canvi”. 

 

 

La secció local de Ciutadans (Cs) de Cerdanyola farà un acte el pròxim 6 de juliol, sota el títol “Els Ajuntaments del Canvi a Pitjor”. Intervindran Gorka Samaniego (membre de la Junta de Cs Cerdanyola), Josep Gabarra (portaveu de Cs Ripollet), Juan Miguel López (portaveu de Cs Badalona), Carina Mejías (portaveu de Cs Barcelona) i Pau Ortolà (portaveu de Cs Cerdanyola).

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: