(d'esquerra a dreta) Sònia Rodríguez, Pau Hortolà i Núria Martínez, regidors de Cs a l'Ajuntament de Cerdanyola | Laia TR

 

 

El partit de Ciutadans a Cerdanyola va criticar l'acció de govern de la ciutat titllant-la d'enrederida, amb falta de diàleg i propera a la inestabilitat. En la presentació de l'acte que farà la formació taronja, el pròxim 6 de juliol a les 19h al Museu d'Art, van reclamar que no s'avantposés el procés sobiranista als interessos de la ciutat i també denunciar que “el ple està trencat entre les forces independentistes i no-independentistes”. 

 

 

L'afirmació més contundent la va fer Pau Hortolà, portaveu i regidor de Cs a l'Ajuntament de Cerdanyola. Malgrat aprovar-se el pressupost en el passat ple de juny va afirmar que “el projecte tècnic no s'ha desenvolupat i moltes de les inversions previstes seran de difícil compliment”. Segons Hortolà, “Cerdanyola té molt potencial amb la universitat, el parc tecnològic etc. i el govern no ho aprofita prou”. A més, va qüestionar l'anomenada “nova política” o “ajuntaments del canvi”. 

 

 

La secció local de Ciutadans (Cs) de Cerdanyola farà un acte el pròxim 6 de juliol, sota el títol “Els Ajuntaments del Canvi a Pitjor”. Intervindran Gorka Samaniego (membre de la Junta de Cs Cerdanyola), Josep Gabarra (portaveu de Cs Ripollet), Juan Miguel López (portaveu de Cs Badalona), Carina Mejías (portaveu de Cs Barcelona) i Pau Ortolà (portaveu de Cs Cerdanyola).