Concentració d’usuaris i professionals al CAP de Serraparera

by | jul. 4, 2017 | Cerdanyola

Professionals i usuaris s'han manifestat conjuntament | Laia TR

 

Usuaris i professionals de la salut es van concerntrar davant dels CAP de Serraparera i Canaletes de Cerdanyola, el passat 30 de juny. Més d'un centenar de persones es van manifestar davant les retallades que s'han produït en els úiltims anys en salut, i que al CAP de Serraparera han afectat, concretament, a 16 persones entre personal mèdic, d'infermeria i administratiu.

 

 

L'objectiu de la mobilització va ser, segons explica Maribel Rodríguez, “que es reverteixin les retallades aplicades durant els últims anys i es tanquin les portes a més privatitzacions”. Rodríguez, membre de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet, va indicar que “l'atenció primària que s'ofereix als CAP és la porta d'entrada al sistema sanitari, per tant, si falla el sistema sanitari, la gent ha de recórrer a les urgències hospitalàries i tot es col·lapsa”. 

 

 

El personal va destacar que la retallada de 5 membres d'infermeria, 7 d'admissions i 4 integrants de l'equip mèdic havia provocat una sobrecàrrega de feina que afectava l'atenció a l'usuari.

 

 

La convocatòria va ser per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública, Rebel·lió Atenció Primària, la FoCAP, l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària, la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC). 

 

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: