Es calcina una furgoneta i afecta la façana d’una casa a Cerdanyola

by | jul. 4, 2017 | Cerdanyola

Imatge d'arxiu d'una furgoneta en flames | elnorte.es

 

 

La matinada del dia 1 de juliol una furgoneta va cremar a l'avinguda del Turó, 13, de Cerdanyola del Vallès.

 

Els Bombers i una patrulla de policia es va desplaçar fins allà on el foc cremava alguns elements de la tanca exterior i façana d'un domicili. A l'interior, al jardí es trobava el senyor J. C.P., que subjectava un dels seus gossos i intentava socórrer l'altre.

 

 

El domicili es trobava ple de fum. També van arribar dues dotacions de Mossos d'esquadra i amb ajuda de les mànegues d'aigua dels veïns i 3 extintors dels vehicles policials, es va aconseguir apagar el foc mentre arribaven els Bombers i dues ambulàncies.

 

 

Com a conseqüència del foc, la furgoneta va quedar totalment calcinada. Els cables aeris de telèfon i llum també van patir danys, igual que el domicili de davant. El senyor J. C.P. i 3 agents van ser traslladats a l'hospital Taulí per inhalació de fum. Un Bomber també va patir danys i va ser atès a l'hospital de Sant Cugat. La titular de la furgoneta, E. P.S., va ser present durant l'incident, i va ser informada de les gestions a dur a terme. 

 

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: