Fernàndez, anunciant el relleu a l’alcaldia. | J.d.A.

 

 

 

Sabadell tindrà nou alcalde “el més aviat possible”. Serà el cap de llista de la Crida per Sabadell, Maties Serracant, segons ha fet públic aquest dimarts l’alcalde, Juli Fernàndez. El republicà ha exhortat els socis de govern a pactar el calendari “el més aviat possible” i considera que Serracant serà un “gran alcalde”, definint com a “irrellevant” que estigui sent investigat pel cas Cal Balsach. Fernàndez no ha tancat la porta a deixar de ser regidor.

 

Fernàndez urgeix els socis de govern a executar el relleu a l’alcaldia “el més aviat possible”.

 

 

L’alcalde considera “irrellevant” que Serracant estigui imputat, i no aclareix si seguirà com a regidor.

 

 

En una compareixença anunciada a mig matí, després de l’acceleració dels fets en els darrers dies, Fernàndez ha fet públic que els quatre socis de govern (Unitat pel Canvi, ERC, Crida i Guanyem) han pactat que el cap de llista de la Crida, Maties Serracant, sigui alcalde “el més aviat possible”. Fernàndez ha exhortat els socis a pactar el calendari, que passa per convocar un ple de renúncia i un ple d’investidura. “Quan hi hagi acord, demanaré que m’ho comuniquin per fer els tràmits el millor possible”, ha assegurat Fernàndez.