Una 37a Festa Major de Fontetes plena de veïns i comerciants

by | jul. 4, 2017 | Cerdanyola

Els àpats han reunit a gran part del barri | Valeriano Sánchez

 

 

Les Fontetes no s’han quedat enrere respecte als altres barris de la ciutat i han celebrat la seva festa major aquest cap de setmana. Enguany celebren la seva 37a edició i, com sempre, els actes han tingut lloc al Parc dels Pinetons gràcies a l’organització voluntària de l’Associació de Veïns amb la col·laboració del Mercat de Fontetes.

 

 

Les ballarines sevillanes més petites | Valeriano Sánchez

 

 

La festa va començar divendres al vespre amb una exhibició de zumba a càrrec d’una professora del gimnàs Curves. Després, va haver ball de sardanes i rom cremat, sevillanes amb el grup Con Soniquete i, a la nit, ball amb l’orquestra Quartz.

 

 

 

Activitats esportives i socials al parc dels Pinetons | Valeriano Sánchez

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: