Els àpats han reunit a gran part del barri | Valeriano Sánchez

 

 

Les Fontetes no s’han quedat enrere respecte als altres barris de la ciutat i han celebrat la seva festa major aquest cap de setmana. Enguany celebren la seva 37a edició i, com sempre, els actes han tingut lloc al Parc dels Pinetons gràcies a l’organització voluntària de l’Associació de Veïns amb la col·laboració del Mercat de Fontetes.

 

 

Les ballarines sevillanes més petites | Valeriano Sánchez

 

 

La festa va començar divendres al vespre amb una exhibició de zumba a càrrec d’una professora del gimnàs Curves. Després, va haver ball de sardanes i rom cremat, sevillanes amb el grup Con Soniquete i, a la nit, ball amb l’orquestra Quartz.

 

 

 

Activitats esportives i socials al parc dels Pinetons | Valeriano Sánchez