El Campionat de Curses d'Obstacles celebrat els dies 31 de juny, 1 i 2 de juliol a Holanda | Cedida

 

 

El cerdanyolenc Lluís Barbé Llagostera es va proclamar campió d'Europa de curses d'obstacles, l'1 i 2 de juliol, a Holanda.

 

 

  

El divendres 31 de juny va aconseguir l'or a la seva categoria per edat, en distància curta. L'atleta va participar l'endemà en la categoria absoluta, i en distància llarga, aconseguint una meritòria 7a plaça. El diumenge dia 2 de juny va tornar a aconseguir la victòria en categoria absoluta a l'Europeu OCR, en aquest cas, en categoria per equips i en la modalitat de relleus. L'equip amb el qual va poder obtenir-ho és el format per Albert Soley i Nacor Puig.

 

  

  

Per la seva banda, la cerdanyolenca Olga Estellé va obtenir una preuada tercera posició en categoria absoluta femenina per equips en la mateixa modalitat, formant equip amb Pilar Santafe Martínez i Sofia Bernabeu