L’arboç o ‘madroño’ plantat a Cerdanyola l’any 2004

by | jul. 5, 2017 | Al Dia

L'arboç, 'madroño' en castellà, és un dels símbols de Madrid. | Arnau Lleonart

 

L’11 de març de 2004 van ser assassinades a Madrid 191 persones en l’atemptat més mortífer d’Espanya i un dels més importants d’Europa. Aquell mateix dia desenes de ciutadans van encendre espelmes a la plaça Francesc Layret i, l’endemà, més de 23.000 cerdanyolencs van fer una marxa silenciosa en rebuig a la violència sectària.

 

L’any següent, l’Ajuntament va recordar les víctimes plantant un arboç, símbol madrileny, a l'avinguda de Sant Iscle. Al costat hi va instal·lar un monòlit que explica la solidaritat que llavors van mostrar els cerdanyolencs.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: